Vitorog Zemun katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Vitorog

Ocena: 3.3 / od 12 glasova

Vitorog katalog do 31.12.2021

Akcija ističe za 25 dan/a

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Vitorog informacije

Ponude u ostalim gradovima

Više informacija o Vitorog u Zemun

 

Istorija

 

U tržnom centru Zmaj, na autoputu 18, nalazi se prostrani salon nameštaja i enterijera Vitorog Zemun. Na čak 6000 m2 prostire se pažljivo organizovan izložbeno-prodajni salon kako bi razgledanje bilo što lakše. Salon Vitorog Zemun pripada jednom od najvećih lanaca za proizvodnju i distribuciju nameštaja koji uspešno posluje više od 25 godina.

Odlike Vitorog nameštaja su visok kvalitet, raznovrstan stil, istančan ukus. Pored toga, nameštaj je veoma povoljan jer su često u toku Vitorog akcije. Redovni Vitorog katalog pruža još bolji uvid u najbolje ponude iz asortimana.

Vitorog je kreirao poseban program pod nazivom Studio Vito koji teži ka tome da kupcima pomogne u organizaciji doma, jer nudi uslugu izrade nameštaja po meri. Na ovaj način se odnos kompanije sa kupcima konstantno održava i poboljšava, jer pored Vitorog akcija, kupci cene dobru i profesionalnu uslugu. 

 

Kategorije

 

  • Kuhinja

  • Predsoblje

  • Kancelarija

  • Baštenski nameštaj

  • Dnevna soba

  • Spavaća soba

  • Dečija soba

  • Trpezarija

 

 

Proizvodi

 

Od radnog stola za kancelariju, preko ormara za predsoblje do komode za TV, Vitorog katalog raspolaže nameštajem za svaki prostor i ukus. Komadi poput ugaone garniture, fotelje, kreveta, kuhinjskih elemenata su najpopularniji jer često očaraju kupce na prvi pogled.

 

Vitorog Zemun lokacije

 

Beograd TC Zmaj, Autoput 18 (BG-ZG)

tel: 011/65-56-334

email: [email protected]

Pon - Sub: 09 - 21 h,

Ned: 10-21 h

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio