Uradi sam Zemun katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Uradi sam

Najbolja prodavnica
Ocena: 3.5 / od 74 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Uradi sam informacije

Ponude u ostalim gradovima

Više informacija o Uradi sam u ZemunIstorija 

 

Pored prvootvorenih prodavnica u nekoliko gradova, srpsko-belgijski maloprodajni lanac otvara i prodajno mesto Uradi Sam Zemun i prelazi cifru od 20.000 različitih proizvoda u ponudi. Sa širokim spektrom raznih proizvoda, ovaj maloprodajni lanac učvršćuje svoju poziciju u Srbiji.

Bilo da im je unapređenje doma hobi ili posao, građani Zemuna imaju priliku da isprate veliki broj Uradi Sam akcija tokom cele godine. Kako se najbolja cena ne bi propustila, tu je Uradi Sam katalog koji pruža detaljan uvid u mesečnu ili sezonsku ponudu.

 

Kategorije

 

  • Električne mašine 

  • Građevinski materijal

  • Metalna galanterija

  • Baštenska oprema i nameštaj

  • Sanitarije

  • Ručni alati

  • Dekorativni program

     

Proizvodi

 

Uradi Sam katalog predstavlja dobru priliku da se kupci upoznaju sa velikim brojem proizvoda od ručnih i električnih alata, preko zidnih i podnih obloga, boja i lakova, aparata za rasvetu, sanitarnih uređaja, do proizvoda za domaćinstvo, nameštaja za kuće i bašte i pribora za automobile. Redovna Uradi Sam akcija dodatno olakšava kupcima da urede svoj dom, jer se njihovi omiljeni proizvodi često mogu naći na popustu.

 

Uradi Sam Zemun lokacije

 

Zemun

Autoput za Novi Sad 126, 11080 Zemun

011/424-0917 

[email protected] 

Radno vreme: 09h-22h Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio