Tehnomanija Zemun katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Tehnomanija

Ocena: 3.2 / od 33 glasova

Tehnomanija katalog do 31.10.2021

Akcija ističe za 9 dan/a

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Tehnomanija informacije

Više informacija o Tehnomanija u Zemun

 

Istorija

 

Tehnomanija Zemun se nalazi u TC Zmaj i otvoren je za kupce svakog dana od 9 do 21h.  Tehnomanija je od 1999. godine vredno radila na tome da postane lider u maloprodaji električnih uređaja i do sada je uspešno otvorila više od 30 radnji širom države. Tehnomanija Zemun je prodavnica gde se mogu kupiti različiti električni i elektronski proizvodi za kuću, a često su u toku Tehnomanija akcije kada se kvalitet dobija po još nižoj ceni. 

Tehnomanija katalog je napravljen kako bi se građani bolje upoznali sa trenutnim promocijama. Sve informacije o proizvodima se mogu naći i na njihovom sajtu gde građani od 2002. mogu i naručiti svoj željeni aparat. Kompanija Tehnomanija je prva koja je uvela ovaj način kupovine, što dodatno dokazuje njenu tendenciju ka inovacijama i ka tome da građanima Srbije približi svetske ustanovljene prakse. 

 

Kategorije

 

  • Klima uređaji i grejanje

  • TV i video

  • IT shop

  • Telefonija

  • Lepota i zdravlje

  • Foto-aparati i kamere

  • Audio

 

 

Proizvodi

 

Tehnomanija katalog je redovno u ponudi, a posebna izdanja izlaze tokom različitih godišnjih sezona ili specijalnih događaja u državi (npr sportskih). Laptopovi, računari, štampači, telefoni, usisivači, mikseri, tosteri, frižideri i mnogi drugi proizvodi mogu biti deo poznatih Tehnomanija akcija. 

 

Tehnomanija Zemun lokacije

 

Autoput 18 - TC Zmaj

Radno vreme

pon - ned: 9 - 21h

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio