Maxi Zemun katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Maxi

Najbolja prodavnica
Ocena: 3.5 / od 13 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Maxi informacije

Više informacija o Maxi u ZemunIstorija

 

Maxi Zemun je deo vodećeg lanca supermarketa u Srbiji, grupe Deleze, sa preko 12 000 zaposlenih i 400 maloprodajnih objekata. Maxi Zemun posluje na dve lokacije, u Glavnoj i u Gornjogradskoj ulici. Marketi su otvoreni svakodnevno i pružaju najraznovrsniji asortiman proizvoda. Pored toga, proizvodi su vrhunskog kvaliteta i povoljnih cena. Tu je i redovna Maxi akcija koja građanima znatno pomaže pri štednji.

 

Pored štednje novca Maxi drži i do štednje vremena, pa je zato uvedena nova opcija naručivanja preko internet. Ljubazno osoblje donosi porudžbinu na kupčevu adresu, a uslov za korišćenje ove usluge je da ukupna cena pređe 3000 dinara. Najbolje je koristiti ovu opciju pri mesečnoj ili nedeljnoj nabavci. Posebna Maxi akcija za naručivanje online omogućava da se u porudžbini nađe mnogo više proizvoda.

U radnji su aktivne posebne Maxi akcije na izabrane proizvode, pa tako potrošači koji vole šetnju među rafovima imaju opciju da uštede. Maxi katalog je specijalno dizajniran da kupce uputi u najbolje ponude u tom trenutku. U ponudi se na popustu mogu naći artikli iz svih kategorija, kao na primer hrana za pse, losos, pirinač, testenine, omekšivač, četkice za zube i mnogi drugi proizvodi.

 

Kategorije

 

  • Prerada od voća i povrća i med

  • Mleko, mlečni proizvodi i jaja

  • Osnovne namirnice

  • Zdrava i dijetalna hrana

  • Pekara, torte, kolači i gotova jela

  • Čokolade, keks, slane i slatke grickalice

  • Smrznuti proizvodi

  • Hrana i oprema za kućne ljubimce

  • Lična higijena, apoteka i papirna galanterija

  • Kućna hemija

 

Proizvodi

 

Maxi katalog se može naći u elektronskoj, ali i u štampanoj formi i izlazi tokom cele godine. Najpopularniji proizvodi su često sve vrsta mesa, krompir, čokoladni krem, sojino mleko kao i razne vrste kozmetičkih proizvoda poput krema za lice, ruke i telo.

 

Maxi Zemun lokacije

 

Gornjogradska 11a, Zemun

Beograd

07.30-21.00

07.30-15.00

 

Glavna 12

Beograd

07.30-21.00

07.30-21.00

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio