Vitorog Subotica katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Vitorog

Ocena: 3.3 / od 12 glasova

Vitorog katalog do 21.09.2021

Akcija ističe sutra!

Vitorog katalog do 27.09.2021

Akcija ističe za 7 dan/a

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Vitorog informacije

Ponude u ostalim gradovima

Više informacija o Vitorog u Subotica

 

Istorija

 

Vitorog Subotica se nalazi u Bajnatskoj ulici i deo je velike mreže specijalizovane za proizvodnju i distribuciju nameštaja. Ova kompanija uspešno posluje više od 25 godina i raspolaže prostranim prodajnim objektima širom države. Salon Vitorog Subotica ima čak 3000 m2. Svi ljubitelji enterijera kao i posetioci koji uređuju svoj dom mogu komotno prošetati i izabrati novi komad nameštaja.

Iako vrhunskog kvaliteta, nameštaj u Vitorogu je dostupan po veoma povoljnim cenama. Pored toga, često su aktuelne i Vitorog akcije kako bi kompanija što više izašla u susret svojim vernim kupcima. S obzirom da je kupac na prvom mestu, izložbeni prostori svih Vitorog salona, pa i Subotičkog, su pažljivo organizovani kako bi razgledanje bilo što lakše. Modeli nameštaja su napravljeni za svačiji ukus, pa se u Vitorog salonima mogu opremiti kako moderni domovi, tako i oni tradicionalniji.

Pre nego što uređenje kuće počne, najbolje je konsultovati Vitorog katalog koji izlazi redovno i sastoji se od najboljih ponuda. Tako se ugaona garnitura, tabure, TV komoda, plakar ili krevet mogu kupiti po mnogo nižim cenama.

 

Kategorije

 

  • Dnevna soba

  • Spavaća soba

  • Dečija soba

  • Trpezarija

  • Kuhinja

  • Predsoblje

  • Kancelarija

  • Baštenski nameštaj

 

 

Proizvodi

 

Uz pomoć Vitorog akcija kupci mogu imati visok kvalitet uz pristupačnu cenu. Najbolji način da građani budu u toku i isplaniraju svoju kupovinu na vreme je Vitorog katalog jer njegova ponuda može trajati i do mesec dana. Neki od proizvoda koji se mogu naći na popustu su kancelarijski sto, dušeci, vešalice, ogledala, francuski ležaji i mnogi drugi.

 

Vitorog Subotica lokacije

Bajnatska BB, Bivsi TUS

Pon - Sub: 09 - 21 h

tel: 024 538 825

[email protected]

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio