Univerexport Subotica katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Univerexport

Ocena: 3.6 / od 7 glasova

Univerexport katalog do 13.05.2021

Akcija ističe sutra!

Univerexport katalog do 16.05.2021

Akcija ističe za 4 dan/a

Univerexport katalog do 31.05.2021

Akcija ističe za 19 dan/a

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Univerexport informacije

Više informacija o Univerexport u Subotica

 

Istorija Univerexporta

 

Najveći domaći lanac marketa i prodavnica otvoren je u Srbiji 1990. godine i trenutno postoji na 150 lokacija širom države. Univerexport Subotica je dugogodišnji i ponosni deo ove trgovačke mreže. Trenutno je građanima dostupan na 2 lokacije u gradu.

Univerexport Subotica je otvoren svakog radnog dana, pa i vikendom. Na taj način je omogućena svakodnevna kupovina svežeg mesa, testenine i ostalih Univerexport domaćih proizvoda. Niske cene i visok kvalitet proizvoda su ono što kupci najviše cene, a uz Univerexport katalog se kvalitet može dobiti po još povoljnijim cenama. Pored redovnih Univerexport akcija, građani jako cene i društvenu odgovornost kompanije. Univerexport Subotica često organizuje aktivnosti za decu, darivanja i humanitarne akcije.

 

Kategorije

 

  • Kućna hemija

  • Delikates

  • Mesara

  • Pića

  • Lična higijena i kozmetika

  • Voće i povrće 

  • Mlečni proizvodi

 

 

Proizvodi

 

Svaki Univerexport katalog sadrži više od 300 proizvoda po specijalnim cenama i izlazi svake nedelje. Često se tako u ponudi mogu naći domaća carska slanina, roštilj meso, voće, povrće, testenina, mlečni i riblji namazi, dezodoransi, mleka za telo, omekšivači itd. Najbolja Univerexport akcija važi u velikim objektima – a Univerexport Bajski put bb je jedan od najvećih u Srbiji. 

 

 

Univerexport Subotica lokacije

 

 

Bajski put bb
Telefon: 024/693-640
Radno vreme:
ponedeljak - subota: 7 -21 h
nedelja: 7 - 14 h

 

Petra Popovića Age 1
Telefon: +381 24 415 0283
Radno vreme:
Radni dani i subota: 7,00-21,00h
Nedelja: 7,00-14,00h

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio