Aksa Subotica katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Aksa

Ocena: 4.8 / od 6 glasova

Aksa katalog do 31.05.2021

Akcija ističe za 19 dan/a

Aksa katalog do 13.05.2021

Akcija ističe sutra!

Aksa katalog do 13.05.2021

Akcija ističe sutra!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Aksa informacije

Više informacija o Aksa u Subotica

Istorija Akse

 

Dugogodišnji uspešni rad Akse širom Srbije doveo je do otvaranja još jedne radnje u Vojvodini, pa je tako 13. aprila 2019. godine na Segedinskom putu zvanično otvorena Aksa Subotica. Na otvaranju se okupio ogroman broj roditelja i dece koji su uživali u zabavnom programu, pogodnostima poput Aksa akcija, kao i nagradnim igrama. 

Aksa lanac je vodeći maloprodajni lanac proizvoda za najmlađe u Srbiji, pa je Aksa Subotica način da i građani Subotice nabave najkvalitetnije brendove opreme koje Aksa okuplja na jednom mestu. Iako web shop takođe postoji dugi niz godina, doći i razgledati uživo sa svojim mališanima je ipak drugačiji ugođaj. Tu je i edukovano i ljubazno osoblje kome se posetioci mogu obratiti u slučaju bilo kakve nedoumice, a uz Aksa katalog se mogu ispratiti najbolje cene u datom trenutku.

Aksinu ponudu karakteriše raznovrstan asortiman bebi proizvoda i dečije opreme. Roditeljima su na raspolaganju različiti brendovi pelena, kolica, benkica, kašica, autosedišta, kozmetike, kao i trotineta, bicikla i igračaka za malo starije.

 

Kategorije

 

  • Kolica i autosedišta

  • Odeća i obuća

  • Nega bebe

  • Ishrana

  • Nameštaj i oprema

  • Kozmetika

  • Igračke

     

 

Proizvodi

 

Pre bilo kakve kupovine, najbolje je posavetovati se sa osobljem, ali i baciti pogled na Aksa katalog koji na svojim stranicama sadrži najkvalitetnije proizvode po još nižim cenama. Pored dečijih i bebi proizvoda koje mogu biti deo Aksa akcija kao što su garderoba, nega, kozmetika, pribor itd. kompanija je obezbedila posebnu kategoriju za mame. Neki od proizvoda za porodilje su grudnjaci i pidžame za dojilje, steznici, kreme za negu grudi, čajevi, pumpice i još mnogo toga kako bi mame imale potpunu podršku u najlepšoj ulozi života.

 

Aksa Subotica lokacije

 

Tuk Ugarnice 12 (na Segedinskom putu)

024/686-113

Radnim danima: 09 - 21h

Subotom: 09 - 20h

Nedeljom: neradan dan

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio