Univerexport Sombor katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Univerexport

Ocena: 3.6 / od 7 glasova

Univerexport katalog do 23.05.2021

Akcija ističe za 10 dan/a

Univerexport katalog do 13.05.2021

Akcija ističe danas!

Univerexport katalog do 16.05.2021

Akcija ističe za 3 dan/a

Univerexport katalog do 31.05.2021

Akcija ističe za 18 dan/a

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Univerexport informacije

Više informacija o Univerexport u Sombor

 

Istorija Univerexporta

 

Jedan od najvećih gradova Vojvodine se pridružuje uspešnom maloprodajnom lancu marketa i prodavnica otvorivši Univerexport Sombor 2017. godine. U ulici 21. oktobra, stanovnici mogu obaviti kupovinu svakog dana od 7 do 22h. Bogat asortiman od preko 8000 proizvoda se nalazi u ovom prostranom marketu od 800 m2.

Univerexport Sombor je jedan od najvećih objekata u državi, a opšte su poznati popusti i sniženja koja su još veća što je market veći. Stanovnici Sombora su najsrećniji što je u njihov grad došla domaća proizvodnja i što sada i oni mogu da kupuju sveže proizvode sa farme Bačka. 

Univerexport akcija je uvek u toku i može biti nedeljna, mesečna ili sezonska. Kako bi bili obavešteni, potrošači sebi na vreme obezbede Univerexport katalog.

 

Kategorije

 

  • Mlečni proizvodi

  • Mesara

  • Pekara

  • Kafa

  • Slatkiši i grickalice

  • Proizvodi za kuću

  • Organska ponuda

 

Proizvodi

 

Univerexport katalog je način da građani lakše i još povoljnije biraju prehrambrene i neprehrambene proizvode iz asortimana. Tako se Univerexport akcija može odnositi na krompir, papriku, roštilj meso, čokoladne prizvode, sokove, kao i dušeke, blendere, hranu za kućne ljubimce ali i mnogo toga drugog.

 

Univerexport Sombor lokacije

 

21. oktobra 11-13

Telefon: 025/420-343

Radno vreme: 

ponedeljak - nedelja: 7-22h

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio