Avon katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Avon

Ocena: 3.6 / od 27 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Avon informacije

 

Istorija

 

Avon je nastao davne 1886. godine, a sada je jedna od najvećih kompanija u oblasti lepote i nege. Njen osnivač Devid H. Mekonel je došao na ideju dok je radio kao putujući prodavac, pa je odlučio da okupi tim žena i osnuje novi biznis model prodaje kozmetičkih proizvoda. Ovaj način i dan danas odlično funkcioniše, jer je Avon peta po veličini kompanija kozmetike u svetu. 

Avon Srbija počinje sa radom 2001. godine i od tada ima za cilj osnaživanje žena. Većina zaposlenih je upravo ženska populacija, bolje poznate u Srbiji kao Avon dame. Stupanjem u kontakt sa Avon damom, kupci mogu dobiti aktuelni Avon katalog gde se i nalazi cela trenutna ponuda. Ovaj Avon katalog je dostupan i u elektronskoj formi. 

Avon Srbija se ističe visokim kvalitetom i niskim cenama. Takođe treba naglasiti raznovrsnost Avon akcija kao što su na primer ,,Sve za 199 dinara’’ ili ,,Kupi 2 po ceni 1’’. Asortiman proizvoda je takođe bogat, jer se na raspolaganju nalaze modni aksesoari, tečni puderi, kreme za stopala, lakovi za nokte, serumi itd.

 

Kategorije

 

  • Šminka

  • Nega kože

  • Parfemi

  • Moda

  • Nega kose

  • Pokućstvo

  • Muška zona

  • Dečiji proizvodi

  • Wellness

 

 

Proizvodi

 

Avon katalog je najprepoznatljiviji način poručivanja, jer sadrži detaljan pregled proizvoda, njihovih cena i opisa. U Avonu se mogu naručiti ruževi za usne, četkice za šminku, muški i ženski mirisi, maskare, torbe, micelarne vode i još mnogo toga. Avon akcija je često neodoljiva, jer se tada najpopularniji proizvodi mogu kupiti i za upola cene.

 

Dostava

 

Kompanija Avon je već prepoznatljiva po svom jedinstvenom modelu narudžbine i dostave – uz pomoć Avon dama. One se najlakše mogu pronaći pretragom na sajtu gde se proizvodi mogu i naručiti. Nakon što je Avon dama izabrana i proizvodi poručeni, kupac se može dogovoriti sa Avon damom oko tačnog mesta i vremena isporuke (uglavnom 5-7 dana). Prednost ovog principa naručivanja je brz način isporuke, saveti i testeri koji se mogu dobiti kao i uvid u aktuelne Avon akcije. 

 

Pokaži još...

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio