Vitorog Novi Sad katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Vitorog

Ocena: 3.4 / od 8 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Vitorog informacije

Ponude u ostalim gradovima

Više informacija o Vitorog u Novi Sad

 

Istorija

 

Kompanija Vitorog već dugih 25 godina uspešno posluje u Srbiji sa prodajom zastupljenom na 25 000 m2. Sedište kompanije je u Novom Sadu, gde se nalazi i fabrika jer se pored distribucije nameštaja Vitorog bavi i proizvodnjom visoko kvalitetnog nameštaja. Vitorog Novi Sad fabrika ima čak 30 000 m2 a kompanija zapošljava više od 500 radnika u različitim ograncima. 

Vitorog Novi Sad ima izložbeno-prodajne prostore u tržnom centru BIG kao i na Sajmu. Kao i svaki Vitorog salon, i ovi su prostrani, sa 1500 m2 u BIG-u i čak 7500 m2 na Sajmu. Pored prostranosti, maloprodajni objekti su poznati i po dobroj organizaciji prostora pogodnoj za razgledanje kao i po ljubaznom osoblju.

Pored redovnih Vitorog akcija i isporuke na kućnu adresu, kompanija nudi uslugu izrade nameštaja po meri. Novosađani mogu da računaju na pomoć stručnog tima da im nameštaj doradi po meri doma kako bi prostor bio iskorišćen na najbolji način. Vitorog katalog je još jedna usluga koju kompanija pruža, jer je on sačinjen sa ciljem da građane informiše i obavesti o najboljim ponudama tog meseca.

 

Kategorije

 

  • Trpezarija

  • Kuhinja

  • Predsoblje

  • Kancelarija

  • Baštenski nameštaj

  • Spavaće sobe

     

Proizvodi

 

Uz pomoć Vitorog akcija se za spavaću sobu može kupiti novi dušek, za kancelariju nova udobna stolica, za dnevnu sobu komotna ugaona garnitura, a za predsoblje veliko ogledalo. Svi komadi nameštaja se mogu naći na popustu, a tu je i Vitorog katalog da se najbolja ponuda ne bi propustila.

 

Vitorog Novi Sad lokacije

 

Hajduk Veljkova 11, Hala Novosadskog sajma 7

tel: 062/80-54-881

email: [email protected]

radno vreme: pon - sub: 11:00 - 18:00

 

Novi Sad – Big

Novosadski put 132

tel: 021/270-25-86

email: [email protected]

radno vreme: sub – ned: 10:00 – 22:00

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio