Uradi sam Novi Sad katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Uradi sam

Najbolja prodavnica
Ocena: 3.5 / od 73 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Uradi sam informacije

Ponude u ostalim gradovima

Više informacija o Uradi sam u Novi Sad

 

Istorija 

 

Srpsko-belgijska firma 2006. godine otvara novo prodajno mesto i u Novom Sadu. Uradi Sam Novi Sad se prostire na 2500 m² i nudi širok spektar raznih proizvoda uz mogućnost rezervacije na tri dana na internet prodavnici.

Svaka Uradi Sam akcija vam daje priliku za unapređenje doma i za uštedu novca. Uradi Sam katalog je najlakši način da se isprate izabrani komadi i njihove dobre cene. 

Novosađani mogu doći svakog dana, pa čak i nedeljom, u ulicu Vojvode Stepe 48 gde će ih uvek dočekati ljubazno osoblje i najbolja ponuda kućnih proizvoda.

 

Kategorije

 

  • Građevinski materijal

  • Baštenska oprema i nameštaj

  • Metalna galanterija

  • Sanitarije

  • Dekorativni program

  • Sezonska roba

 

 

Proizvodi

 

Uradi Sam katalog je prepun proizvoda iz raznih kategorija. Uradi Sam akcija može obuhvatati veliki broj ručnih i električnih alata, zidnih i podnih obloga, boja i lakova, aparata za rasvetu, sanitarnih uređaja, proizvoda za domaćinstvo, nameštaja za kuće i bašte, pribora za automobile. Sve ovo je dostupno i za profesionalce i za one koji žele sami da poboljšaju svoj dom i okolinu.

 

Uradi Sam Novi Sad lokacije

 

Novi Sad

Vojvode stepe 48, 21000 Novi Sad

021/630-28-81 

[email protected] 

Radni dani: 08-20h, Subota:08h-18h,
Nedelja:09h-16h Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio