Tehnomanija Novi Sad katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Tehnomanija

Ocena: 3.2 / od 32 glasova

Tehnomanija katalog do 30.09.2021

Akcija ističe za 3 dan/a

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Tehnomanija informacije

Više informacija o Tehnomanija u Novi Sad

 

Istorija

 

Tehnomanija je jedna od lidera u oblasti tehnike na srpskom tržištu i posluje od 1999. godine. Njen cilj je zadovoljstvo kupca pre svega, a vrednosti koje gaji su znanje, entuzijazam, inovativnost, zajednički uspeh i odgovornost. Zahvaljujući godišnjem građenju imena i vrednom radu, kompanija je došla do svega 35 objekata širom države. Tehnomanija Novi Sad trenutno radi na 4 različite lokacije, a građanima je omogućena i internet kupovina. 

Redovni Tehnomanija katalog pruža detaljan pregled proizvoda bogatog asortimana različitih svetski poznatih brendova. Uz pomoć Tehnomanija akcija Novosađani u svojim domovima mogu imati kvalitetne frižidere, šporete, mašine za sudove, računare, usisivače, kao i bicikle, bazene, trotinete.

 

Kategorije

 

  • Bela tehnika

  • Mali kućni aparati

  • Klima uređaji i grejanje

  • TV i video

  • IT shop

  • Telefonija

  • Lepota i zdravlje

 

 

Proizvodi

 

O aktuelnim cenama smart telefona, televizora, štampača, blendera, sokovnika i laptopova se može saznati uz Tehnomanija katalog. On na jednom mestu okuplja sve Tehnomanija akcije, a za bilo kakve nedoumice se kupci dodatno mogu raspitati kod zaposlenih ili u call centru.

 

Tehnomanija Novi Sad lokacije

 

Rumenačka 150 - TC Merkur, Novi Sad

pon - ned: 07 - 21:30h

 

Zmaj Jovina 25, Novi Sad

pon - sub: 9 - 21h, ned: 9 - 16h

 

Hadži Ruvimova 40, Novi Sad

pon - sub: 9 - 21h, ned: 9-16h

 

Ul. Novaka Radonjića 41 (Bulevar Evrope), Novi Sad

pon - sub: 9 - 21h, nedeljom ne radi

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio