Metro Novi Sad katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Metro

Najbolja prodavnica
Ocena: 3.2 / od 43 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Metro informacije

Ponude u ostalim gradovima

Više informacija o Metro u Novi SadIstorija 

 

Metro Novi Sad, distributivni centar kompanije METRO Cash & Carry otvoren 2006. godine, predstavlja idealnog partnera, koji posluje po najvišim međunarodnim standardima, pružajući svojim kupcima sveobuhvatnu ponudu i širok asortiman najkvalitetnijih proizvoda po atraktivnim veleprodajnim cenama.

Kompanija takođe nudi i edukativne obuke i radionice usmerene na teme iz oblasti ugostiteljstva, koje drže priznati stručnjaci iz različitih segmenata HoReCa industrije. HoReCa centar je mesto gde se profesionalnost, savremenost i gastronomija susreću u savršenoj ravnoteži. 

Metro Novi Sad je pre svega distributivni veleprodajni i maloprodajni centar gde se mogu kupiti uglavnom prehrambeni proizvodi, ali i kancelarijski materijal. Svi ovi proizvodi mogu biti i deo Metro akcija koje se često održavaju u ovom centru. Najbolji način da se se ovakve i slične pogodnosti proprate je Metro katalog.

 

Kategorije

 

  • Oprema za ugostitelje

  • Kancelarijski materijal

  • Meso, riba i plodovi mora

  • Voće i povrće

  • Vina i sirevi

  • Zdrava hrana

 

 

Proizvodi

 

U izboru prehrambenih proizvoda ili kućne tehnike moze pomoći Metro katalog. On prikazuje najpovoljnije Metro akcije kao i način na koji kupci mogu da ih iskoriste.

 

Metro Novi Sad lokacije

 

Novi Sad

Put Novosadskog partizanskog odreda br. 5 21000 Novi Sad

0800 222 022

[email protected]

Ponedeljak – nedelja: 00h – 24hOvaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio