Lidl Novi Sad katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Lidl

Ocena: 3.5 / od 77 glasova

Lidl katalog do 27.10.2021

Akcija ističe za 8 dan/a

Lidl katalog do 20.10.2021

Akcija ističe sutra!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Lidl informacije

Više informacija o Lidl u Novi SadIstorija Lidla

 

Prvi Lidl Novi Sad je otvoren u oktobru 2018. godine, a zbog mnoštva zadovoljnih kupaca koji su prošli kroz ovaj savremeni diskont za manje od godinu dana, uskoro se otvara još jedan. 

Više od 1500 proizvoda, među kojima su i jedinstveni Lidl brendovi, nalaze se na policama ovog savremenog diskonta. Lidl Novi Sad ima veliki i prostrani parking kao i zonu za odlaganje ambalažnog otpada, jer pored Lidl akcija bitno je spomenuti i Lidlovu društvenu odgovornost.

Pored Lidlovih brendova, ovaj lanac sarađuje i sa domaćim brendovima i dobavljačima i tako podržava domaću proizvodnju. Dosta proizvoda je autentično i ne može se naći nigde drugde u Novom Sadu, osim u Lidlu. Prilikom kupovine dobija se i aktuelni Lidl katalog koji omogućava Novosađanima da detaljno i pametno isplaniraju sledeću kupovinu. Na njegovim stranicama je izlistana svaka Lidl akcija aktuelna u tom trenutku.

 

Kategorije

 

  • Kućni ljubimci

  • Sladoledi

  • Grickalice

  • Delikates

  • Kutak za bebe

  • Kozmetika

  • Kućna hemija

 

 

Proizvodi

 

U Lidlu se mogu kupiti skoro svi proizvodi neophodni za domaćinstvo. Lidl katalog sadrži sve aktuelne ponude tog meseca. Ponekad služi i kao inspiracija za obrok, jer na akciji u isto vreme mogu biti mladi krompir, sveži ćureći batak, baby spanać i banana split sladoled za kraj.

 

 

Lidl Novi Sad lokacije

 

Bulevar Vojvode Stepe 2

Kontakt telefon: 0800 300199

Radno vreme

ponedeljak - nedelja

08:00-22:00

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio