InterSport Novi Sad katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa InterSport

Ocena: 3.8 / od 8 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

InterSport informacije

Više informacija o InterSport u Novi Sad

 

Istorija Intersporta

 

Osnovan 1968. godine, ovaj međunarodni lanac sportske opreme, odeće i obuće svoju istoriju u Srbiji započinje 2002. godine i do danas osniva više od 20 prodavnica. Intersport Novi Sad čine 3 radnje, dve u Bulevaru Oslobođenja i jedna na Sentandrejskom putu. Građani Novog Sada imaju mogućnost da posete jednu od ovih radnji svakog dana u nedelji do 22h.

Intersport Novi Sad okuplja ljubitelje sporta i ponosno učestvuje u njihovom zdravom načinu života. Pored široke ponude brendova i opreme nudi i stručnu pomoć oko i nakon izbora. Korisnici su slobodni da se osoblju Intersporta obrate u bilo kojoj radnji, iako su kupovinu obavili u Novom Sadu.

Intersport katalog ima za cilj da još više približi sport ljudima svojom bogatom ponudom. Pored teniske i košarkaške opreme, u sklopu Intersport akcija se može naći oprema za trčanje, plivanje, planinarenje i fitnes.

 

Kategorije

 

  • Sportski proizvodi

  • Odeća

  • Obuća

  • Dodaci

 

 

Proizvodi

 

Svaka Intersport akcija ima za cilj potpuno zadovoljstvo korisnika i maksimalno olakšanje pri obavljanju sportskih aktivnosti. Zbog toga Intersport katalog izlazi redovno i nudi širok asortiman proizvoda – torbe za trening, kopačke, topovi i majice, helanke, rančevi, reketi, trotineti i mnogi drugi.

 

Intersport Novi Sad lokacije

 

Bulevar oslobođenja 102

066 8494960

Pon-nedelja: 9 – 22h

 

Bulevar Oslobođenja 119

066-8494-985

Pon-nedelja: 10 – 22h

 

Sentandrejski put 11

066 8494961

Pon-nedelja: 10 – 22hOvaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio