Emmezeta Novi Sad katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Emmezeta

Ocena: 3.5 / od 17 glasova

Emmezeta katalog do 30.06.2021

Akcija ističe za 6 dan/a

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Emmezeta informacije

Više informacija o Emmezeta u Novi Sad

 

Istorija Emmezete

 

Kompanija Emmezeta u Srbiji uspešno posluje od 2015. godine u tri grada širom države, a četvrti na redu je i Novi Sad. Emmezeta Novi Sad će se nalaziti u Temerinskoj ulici gde će građani imati priliku da svoj dom opreme najmodernijim nameštajem kao i poznatim brendovima aparata za kuću. 

Datum otvaranja nije još uvek poznat, ali građani tog dana mogu da očekuju mnoge pogodnosti, od nagradnih igara do Emmezeta akcija. Brend je poznat po povoljnim i niskim cenama, kao i proizvodima vrhunskog kvaliteta. Takođe je opšte poznato da članovi lojalti kluba imaju posebne prednosti, pa se Emmezeta katalog za njih još više isplati, sa popustima i do 40%. 

Novosađani već imaju priliku da kupuju u Emmezeti preko popularnog web shopa koji dostavu vrši širom države. Međutim, kada je sređivanje doma u pitanju, sasvim je drugačiji osećaj videti i isprobati uživo artikle poput tepiha, troseda ili komode za TV. Emmezeta odiše i posebnim stilom, pa posetioci često dobiju inspiraciju za uređenje doma. To je još jedan razlog od mnogih zašto Novi Sad željno iščekuje otvaranje ovog centra.

 

Kategorije

 

  • Posuđe 

  • Multimedija

  • Pokloni 

  • Nameštaj za kuću

  • Bela tehnika

  • Baštenski nameštaj

  • Uređenje doma

  • Ukrasi

 

 

Proizvodi

 

Emmezeta katalog je u ponudi tokom cele godine i kupci imaju priliku da sebi obezbede najbolji proizvod po još nižoj ceni nego inače. Elementi za predsoblje ili dnevni boravak, veliki izbor rasvete, klima uređaji, pegle za kosu, posteljina, igračke za decu, daska za peglanje – šta god da fali u vašem domu, ne fali u Emmezeti. U svakoj kategoriji postoji posebna Emmezeta akcija, pa zato ulepšavanje doma nikad nije bilo lakše.

 

Emmezeta Novi Sad lokacije

 

Ulica Temerinska 95, Salajka

USKORO!

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio