Aksa Novi Sad katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Aksa

Ocena: 4.8 / od 6 glasova

Aksa katalog do 30.09.2021

Akcija ističe za 10 dan/a

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Aksa informacije

Više informacija o Aksa u Novi Sad

 

Istorija Akse

 

Od nastanka Akse 1994. godine, širom Srbije otvoreno je više od 10 radnji, a 2 su čak i van Srbije. Aksa Novi Sad trenutno posluje na 2 lokacije – u tržnom centru BIG kao i u Novom Naselju. Novosađani mogu kupovinu obaviti svakog dana u nedelji, pa i vikendom. 

Pored obimne ponude dečije opreme, redovnih Aksa akcija, bitno je napomenuti veliko zalaganje ove kompanije da društvo učini boljim. Aksa Novi Sad organizuje razne aktivnosti kako bi doprinela svom okruženju i unela pozitivnu promenu.

Uz Aksa katalog roditelji mogu svojim bebama obezbediti sve što im je potrebno po sniženim cenama – kolica, pelene, kadice, mast, sapune itd. Za stariju decu Aksa takođe nudi mnogo toga, poput igračaka, edukativnih igara i rančeva. 

 

Kategorije

 

  • Ishrana

  • Autosedišta

  • Kolica

  • Nameštaj i oprema za bebe

  • Odeća i obuća

  • Kozmetika

  • Igračke i knjižara

     

 

Proizvodi

 

Pre kupovine najbolje bi bilo baciti pogled na aktuelni Aksa katalog. On često sadrži najpopularnije artikle iz ponude koji su deo Aksa akcija. Pored opremanja beba, Aksa se bavi i opremanjem mama za ovu najlepšu ulogu u životu. U ponudi su raznovrsni proizvodi za porodilje, poput posebnih krema, čajeva, jastuka, pidžama itd.

 

Aksa Novi Sad lokacije

 

Bulevar Vojvode Stepe 74, Novo Naselje

021/640-2968

Radnim danima: 09 - 21h

Subotom: 09 - 20h

Nedeljom: 09 - 17h

 

Sentandrejski put 11, BIG

021/27-00-207

Radnim danima: 10-22h

Subotom: 10-22h

Nedeljom: 10-22h

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio