Tehnomanija Niš katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Tehnomanija

Ocena: 3.2 / od 36 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Tehnomanija informacije

Više informacija o Tehnomanija u Niš

 

Istorija

 

Tehnomanija Niš je otvorena na tri različite lokacije u gradu i otvorena je svakog radnog dana, dok su objekti u Vojvode Tankosića i Vizantijskom Bulevaru otvoreni i vikendom. Tehnomanija Niš ima za cilj zadovoljstvo kupca, ali i da svojim zaposlenima pruži prijatnu radnu atmosferu. Sve ove vrednosti i mnog druge Tehnomaniju čine prvim izborom pri kupovini, kao i liderom na domaćem tržištu.

Tehnomanija je osnovana 1999. godine i trenutno broji više od 30 radnji širom države. U Nišu je jedna od najposećenih prodavnica tehnike. Još jedna prednost su česte Tehnomanija akcije kao i mogućnost kupovine online.

Tehnomanija katalog izlazi mesečno, sezonski, tokom praznika ili povodom drugih bitnih događaja u državi. Na promociji se može naći bilo koji proizvod iz bogatog asortimana proizvoda najboljih proizvođača. Građani Niša u Tehnomaniji na raspolaganju imaju televizore svih veličina i modela, laptopove, najnovije modele telefona, aparate za kuću, opremu za kompjutere kao i mnoge druge proizvode. 

 

Kategorije

 

  • IT shop

  • Telefonija

  • Lepota i zdravlje

  • Foto-aparati i kamere

  • Audio

  • Auto tehnika

  • Sve za kuću

 

 

Proizvodi

 

Tehnomanija akcija je najbolji način da se kvalitet obezbedi po niskoj ceni. Proizvodi poput zamrzivača, mikrotalasne, zvučnika, kamere, slušalica, blendera se mogu naći u ponudi. Tehnomanija katalog izlazi u više formata, a građanima omogućava da isprate sniženja i prođu što jeftinije.

 

Tehnomanija Niš lokacije

 

Nikole Pašića 28a

pon - sub: 9 - 21h, nedelja ne radi

 

Vojvode Tankosića 11/11a, Niš

pon - sub: 9 - 20h, ned: 9 - 16h

 

Vizantijski bulevar 1, Niš

pon - ned: 8:30 - 21:30h

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio