Metro Niš katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Metro

Najbolja prodavnica
Ocena: 3.2 / od 43 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Metro informacije

Ponude u ostalim gradovima

Više informacija o Metro u NišIstorija 

 

Metro Cash & Carry Srbija specijalizovan je za veleprodaju i maloprodaju prehrambenih proizvoda. METRO AG je kompanija koja posluje širom sveta, radi za milione preduzetnika, a u Srbiji dodatno svojim programom „Moja radnja“ predstavlja pouzdanog partnera malim i srednjim trgovcima.

U Srbiji zapošljava više od 1000 posvećenih i iskusnih profesionalaca u oblastima nabavke, prodaje, logistike, odnosa sa kupcima, komercijale i dostave robe i pored centara širom države ima i jedan centar u Nišu. Metro katalog je dostupan kupcima u više formata. U njemu kupci mogu videti razne Metro akcije kao i tačan nacin kako ih mogu iskoristiti.

 

Kategorije

 

  • Zdrava hrana

  • Meso, riba i plodovi mora

  • Voće i povrće

  • Vina

  • Oprema za ugostitelje

  • Kancelarijski materijal

 

 

Proizvodi

 

Metro Niš je deo koncepta veleprodajnih i maloprodajnih distributivnih centara. U ovim prodavnicama može se naći veliki izbor prehrambenih proizvoda, kao i česte Metro akcije u kojima dolazi do sniženja velikih razmera. Za vise informacija o akcijama, potencijalni kupci mogu konsultovati Metro katalog.

 

Metro Niš lokacije

 

Niš

Naselje Milke Protić br. 1 18000 Niš

0800 222 022

[email protected]

Ponedeljak – nedelja: 00h – 24hOvaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio