Maxi Niš katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Maxi

Najbolja prodavnica
Ocena: 3.4 / od 7 glasova

Maxi katalog do 11.08.2021

Akcija ističe za 6 dan/a

Maxi katalog do 10.08.2021

Akcija ističe za 5 dan/a

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Maxi informacije

Više informacija o Maxi u Niš

 

Istorija

 

Supermarketi Maxi Niš su deo velike mreže marketa koja posluje na više od 400 lokacija širom države. U Nišu trenutno postoje 2 prodajna objekta svakodnevno otvorena za potrošače. 

 

Grupa Deleze pored Maxija poseduje Shop & Go, kao i Tempo i zapošljava više od 12 000 radnika širom Srbije. Oni na svojim rafovima nude i proizvode svog Deleze brenda, koji se ističu po visokom kvalitetu i povoljnim cenama. Maxi Niš nudi i mnoge druge brendove proizvoda, kao i voće i povrće različitih dobavljača koji svi prođu kroz detaljnu analizu kvaliteta pre nego što postanu dostupni kupcima. Kupci imaju šansu da u Maxiju izabere ono što njima najviše odgovara, zavisno od cene, brenda ili količine.

 

Dok je Maxi akcija u toku, proizvodi iz asortimana se mogu kupiti po još nižim cenama. Maxi katalog okuplja sve snižene proizvode na jednom mestu, a u ponudi se mogu naći artikli iz svih kategorija, kao na primer mleveno meso, krompir, sir, kečap, šampon ili čips.

 

Kategorije

 

  • Pekara, torte, kolači i gotova jela

  • Čokolade, keks, slane i slatke grickalice

  • Smrznuti proizvodi

  • Hrana i oprema za kućne ljubimce

  • Lična higijena, apoteka i papirna galanterija

  • Kućna hemija

  • Sve za bebe

  • Sve za domaćinstvo

  • Kancelarijski i školski pribor

 

Proizvodi

 

Proizvodi se mogu naručiti i preko interneta, pa građani Niša mogu kupovinu obaviti i iz udobnosti svog doma. Za korisnike ove usluge sačinjena je posebna online Maxi akcija, koja može obuhvatiti proizvode poput smrznutog povrća, čajeva, ovsenih pahuljica, hrane za pse, pilećeg mesa, folija itd. Za kupovinu u radnji, tu je uvek Maxi katalog kako bi građani mogli doći pripremljeni.

 

Maxi Niš lokacije

 

Bulevar Nemanjića 10

Niš

07.30-21.00

07.30-15.00

 

Knjaževačka 101

Niš

07.30-21.00

07.30-15.00

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio