InterSport Niš katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa InterSport

Ocena: 3.4 / od 12 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

InterSport informacije

Više informacija o InterSport u Niš

 

Istorija Intersporta

 

Od otvaranja u Srbiji 2002. godine, Intersport Niš je dobio dve radnje i na taj način omogućio svojim građanima da kupe i koriste najbolje svetske brendove odeće, obuće i sportske opreme. Ljubitelji sporta mogu birati između čak 7000 proizvoda, zavisno od njihovih želja, interesovanja i navika. 

Intersport Niš ima misiju da pored proizvoda ponudi svojim korisnicima i podršku. Bilo da imaju nedoumicu, pitanje ili im je potreban savet, uvek se mogu obratiti ljubaznom osoblju, pozvati korisnički centar ili konsultovati Intersport katalog.

Izbor sportova, brendova i modela je veliki, pa je ponekad teško doneti odluku. Ništa kao Intersport akcija da reši i tu nedoumicu. Od patika za trčanje, dukserica, helanki, preko staza za trčanje sve do dodataka ishrani su samo neki od najboljih komada u ponudi.

 

Kategorije

 

  • Obuća za muškarce, decu i žene

  • Odeća za muškarce, decu i žene

  • Dodaci

  • Sportski proizvodi

 

 

Proizvodi

 

Intersport katalog pruža detaljan uvid u izabrane komade na popustu tog meseca, sezone ili nedelje. Ako mesečna Intersport akcija nije dovoljna, sezonska sniženja će biti sigurno, jer se u ponudi mogu naći šatori za kampovanje, tegovi svih veličina, bicikli, trotineti, lopte i razni modeli patika.

 

Intersport Niš lokacije

 

 

Vizantijski bulevar 1

018-415-1076

Pon-nedelja: 9 – 22h 

 

Trg kralja Milana 8

+381668495002

Pon-subota: 9 – 21h

Nedelja: 10 – 17h

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio