Emmezeta Niš katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Emmezeta

Ocena: 3.1 / od 30 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Emmezeta informacije

Više informacija o Emmezeta u Niš

 

Istorija Emmezete

 

Emmezeta Niš je otvorio svoja vrata 2018. godine i omogućio Nišlijama da pored mogućnosti kupovine u web shopu, imaju mogućnost da nameštaj i aparate najpre isprobaju lično. Tokom otvaranja građanima je pruženo mnogo pogodnosti, od Emmezeta akcija, preko klub kartica do nagradnih igara. Tom prilikom je kreiran i poseban Emmezeta katalog koji je nudio i do 30% popusta na navedene artikle. Na taj način, Nišlijama je omogućeno da se upoznaju sa duhom brenda i motom koji glasi ,,Niske cene svaki dan’’ pošto je Emmezeta akcija već redovna pojava u ovoj prodavnici. 

Emmezeta Niš ima više od 7000 proizvoda na raspolaganju u svom prostranom i kreativno uređenom centru u ulici Majakovskog bb. Prodavnica je otvorena svakog dana od 9 do 21h pa građani mogu raditi na uređenju svog doma kako vikendom, tako i u večernjim satima. 

 

Kategorije

 

  • Multimedija

  • Pokloni

  • Bela tehnika

  • Bašta

  • Nameštaj

  • Uređenje doma

  • Posuđe i aparati

  • Ukrasi

 

 

Proizvodi

 

Emmezeta katalog je jedan od načina da građani budu u toku sa najnovijim pogodnostima. Raznovrstan asortiman proizvoda omogućava uređenje celog doma, od dnevnog boravka do bašte. U ponudi su televizori, zvučnici, muzičke linije, aparati za kokice, tepisi, jorgani, baštenske ljuljaške itd. Članovi kluba dobijaju još veći izbor Emmezeta akcija i popusta, a za više informacija mogu se obratiti osoblju na kasi.

 

Emmezeta Niš lokacije

 

Ulica Majakovskog bb, Medijana

Pon - Ned: 09:00 - 21:00 h

Info telefon: 011 22 59 211

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio