Aksa Niš katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Aksa

Ocena: 4.8 / od 6 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Aksa informacije

Više informacija o Aksa u Niš

 

Istorija Akse

 

Aksa Niš je započela sa svojim radom 2008. godine kada je postala deo jedne od vodećih lanaca proizvoda za najmlađe u Srbiji. Kompanija Aksa postoji od davne 1994. godine i trenutno poseduje 13 lokacija širom države. Aksa Niš posluje već dugi niz godina na Bulevaru Dr. Zorana Đinđića gde svakodnevno dočekuje brižne roditelje i njihove mališane.

Aksa Niš je poznata po svom jedinstvenom stavu prema klijentima. Pored poznatih i kvalitetnih brendova, redovnih Aksa akcija i stručnog osoblja, kompanija jako drži do toga da stvori poseban odnos sa svojim kupcima stvarajući prijatnu i toplu atmosferu u svojim radnjama.

Kako se nijedna Aksa akcija ne bi propustila, roditelji se često obraćaju zaposlenima jer ih oni najbolje posavetuju slušajući pažljivo njihove potrebe i želje. Za više informacija, mogu prelistati Aksa katalog koji na svojim stranicama sadrži raznovrsnu ponudu – od čajeva protiv grčeva, sterilizatora, benkica do kadica, bokala za polivanje i štapića za uši.

 

Kategorije

 

  • Oprema za bebe

  • Nega za bebe

  • Ishrana

  • Autosedišta

  • Proizvodi za porodilje

  • Kolica

  • Igračke i knjižara

 

 

Proizvodi

 

Uz Aksa katalog se popust može ostvariti na sve kategorije iz ponude. Najpopularniji proizvodi su kolica, cucle, kreveci i portikle, a pošto Aksa brine i o mamama, u sklopu redovnih Aksa akcija se mogu naći razni pomoćni proizvodi – posleporođajni steznik, kreme za negu grudi, jastuci, pumpice itd.

 

Aksa Niš lokacije

 

Bulevar Dr. Zorana Đinđića 17

018/240 923

Radnim danima: 09 - 21h

Subotom: 09 - 20h

Nedeljom: 09 - 17h
Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio