Uradi sam Kruševac katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Uradi sam

Najbolja prodavnica
Ocena: 3.5 / od 74 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Uradi sam informacije

Ponude u ostalim gradovima

Više informacija o Uradi sam u KruševacIstorija 

 

Posle uspešnog poslovanja u nekoliko gradova Srbije, srpsko-belgijska firma 2009. godine otvara i prodajno mesto Uradi Sam Kruševac koje se prostire na 2500 m². Zbog jedinstvenog koncepta koji podstiče građane da svoj dom urede na svoj način, Uradi Sam se brzo istakao kao vodeći lanac za uređenje doma. Građani Kruševca se vraćaju u Uradi Sam Kruševac kada god rade na ulepšavanju doma.

Redovni kupci u Uradi Sam radnji mogu biti profesionalci, pa i oni kojima je unapređenje doma hobi. Veliki broj Uradi Sam akcija pruža priliku za uštedu, a u toku su tokom cele godine. Uradi Sam katalog pruža pregled svih aktuelnih sniženja, a u ponudi se mogu naći proizvodi iz svih kategorija.

 

Kategorije

 

  • Sanitarije

  • Sezonska roba

  • Baštenska oprema i nameštaj

  • Električne mašine

  • Metalna galanterija

  • Dekorativni program

     

Proizvodi

 

Kupcima je omogućeno da isprate svaku akciju uz Uradi Sam katalog, a u ovoj prodavnici se mogu naći razni proizvodi od ručnih i električnih alata, zidnih i podnih obloga do boja i lakova, aparata za rasvetu i sanitarnih uređaja. Uradi Sam akcija se može odnositi i na proizvode za domaćinstvo, nameštaj za kuće i bašte kao i pribor za automobile. 

 

Uradi Sam Kruševac lokacije

 

Kruševac

Miletine bune bb, 37000 Kruševac

037/342-72-78 

[email protected] 

Radni dan: 08h - 20h, Subota: 08h-18h,
Nedelja:09h-16h 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio