Maxi Kragujevac katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Maxi

Najbolja prodavnica
Ocena: 3.6 / od 8 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Maxi informacije

Više informacija o Maxi u KragujevacIstorija

 

Grupa Deleze Srbija okuplja tri formata marketa: Maxi, Shop & Go i Tempo. Brend Maxi poseduje najširi asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta koji su dostupni širom Srbije. Kupci godinama preporučuju Maxi supermarket zbog odličnih cena, ljubaznog osoblja, brze usluge ali i čestih Maxi akcija. 

Maxi Kragujevac trenutno ima 3 marketa, a pored kupovine u radnji, građani Kragujevca imaju opciju naručivanja preko interneta. Porudžbine mogu biti dostavljene na željenu adresu, a korisnicima ove usluge je omogućena posebna Maxi akcija. Naime, pored regularnih popusta u radnji, postoje posebna sniženja za online naručivanje. Potrošači mogu uvek konsultovati aktuelni Maxi katalog za više detalja. 

Pored toga što je kupac uvek na prvom mestu kao centar svih poslovnih odluka, Maxi je poznat i po svojoj brizi za okolinu, za društvo i bolje sutra. Često organizuju dobrotvorne aktivnosti, bave se društveno odgovornim radom i daju podršku lokalnim zajednicama. 

 

 

Kategorije

 

 

  • Piće, kafa i čaj

  • Meso, mesne i riblje prerađevine

  • Voće i povrće

  • Prerada od voća i povrća i med

  • Mleko, mlečni proizvodi i jaja

  • Osnovne namirnice

  • Zdrava i dijetalna hrana

  • Pekara, torte, kolači i gotova jela

  • Čokolade, keks, slane i slatke grickalice

 

 

Proizvodi

 

Uz Maxi katalog potrošači se mogu bolje spremiti za kupovinu, jer se u njemu nalazi najbolja ponuda. Na Maxi rafovima se mogu naći najraznovrsniji proizvodi – od mlevenog mesa, sokova, jabuka, banana, preko činija, čaša, tiganja, pa sve do krema za lice, šampona i osveživača vazduha.

 

Maxi Kragujevac lokacije

 

Dr.Zorana Djindjica 10 Gradski dom

Kragujevac

07.30-21.00

07.30-15.00

 

Svetogorska bb, Naselje Aerodrom,

Kragujevac

07.30-21.00

07.30-15.00

 

Spasenije Cane Babović bb, Erdoglija

Kragujevac

07.30-21.00

07.30-15.00

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio