JYSK Kragujevac katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa JYSK

Najbolja prodavnica
Ocena: 3.5 / od 38 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

JYSK informacije

Ponude u ostalim gradovima

Više informacija o JYSK u Kragujevac

 

Istorija Jysk-a

 

Građani Kragujevca su dobili način da prilagode svoj dom na skandinavski način otkada je otvoren Jysk Kragujevac 2013. godine. Osim po jednostavnom i visoko kvalitetnom nameštaju, Jysk je poznat po svojim promotivnim cenama, uslugom isporuke, garancijom i povoljnim uslovima zamene. Više informacija pruža Jysk katalog koji je kupcima redovno na raspolaganju.

U ulici Save Kovačevića 27 gde se nalazi Jysk Kragujevac, nameštaj se može najpre isprobati. U radnji se uglavnom stekne najbolji utisak o tome kako bi se neki kauč uklopio u dnevnu sobu ili da li je dovoljno udoban. Zaposleni su uvek na raspolaganju za sva pitanja, a nedeljna Jysk akcija može pomoći u nedoumici oko dva kreveta od kojih je jedan na popustu.

 

Kategorije

 

  • Dnevna i radna soba

  • Trpezarija

  • Odlaganje

  • Zavese

  • Bašta

  • Pokućstvo

 

 

Proizvodi

 

Jysk katalog u nedeljnoj ponudi može sadržati najkvalitetnije dušeke, peškire, police, stolice za ljuljanje, jorgane, bade mantile, rasvetu, zavese itd. Na kupcu je da donese odluku i izabere svoj novi omiljeni artikal, a redovna Jysk akcija će mu tu kupovinu još više olakšati.

 

Jysk Kragujevac lokacije

 

Save Kovačevića 27

34000 Kragujevac

Tel.: +381 11 6555 945

Pon-subota: 9:00h – 21:00h

Nedelja: 9:00h – 18:00h

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio