InterSport Kragujevac katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa InterSport

Ocena: 3.8 / od 8 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

InterSport informacije

Više informacija o InterSport u Kragujevac

 

Istorija Intersporta

 

Intersport Kragujevac je deo međunarodne mreže sportskih prodavnica već dugi niz godina, a trenutno je dostupan na dve lokacije u gradu, u ulicama Save Kovačevića i Bulevaru Kraljice Marije. Fleksibilno radno vreme do 22h omogućava građanima da svrate i kupe ono što im je neophodno za obavljanje sportskih aktivnosti.

Postoji mnogo razloga zašto građani iznova i iznova biraju Intersport Kragujevac. Od ekskluzivnih brendova, modela, raznovrsne ponude, preko stručnog osoblja, pa sve do povoljnih cena i redovnih Intersport akcija. 

Pored košarke, odbojke i tenisa, sportovi poput planinarenja, plivanja, biciklizma, trčanja su takođe zastupljeni u Intersportu. Listajući Intersport katalog, mogu se uočiti razni sportski artikli, kao što su patike za trčanje, bicikli, kupaći kostimi, naočare, specijalne cipele za planinarenje i ostali artikli koji poboljšavaju kvalitet života kroz sport.

 

Kategorije

 

  • Obuća

  • Odeća

  • Dodaci

  • Sportski proizvodi

 

 

Proizvodi

 

Intersport katalog sa izabranim komadima može sadržati i artikle za najmlađe, jer sportski lanac pokriva kako muško i žensko odeljenje, tako i dečije. Neki od najboljih proizvoda koji mogu biti deo Intersport akcija su trenerke svih veličina i modela, trotineti, rančevi, torbe, kacige, haljine itd.

 

Intersport Kragujevac lokacije

 

Save Kovačevića 48a

066-8494-958

Pon-nedelja: 9 – 22h

 

Bulevar Kraljice Marije 56

066 849 4979

Pon-nedelja: 10 – 22h

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio