Aksa Kragujevac katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Aksa

Ocena: 4.8 / od 6 glasova

Aksa katalog do 31.05.2021

Akcija ističe za 19 dan/a

Aksa katalog do 13.05.2021

Akcija ističe sutra!

Aksa katalog do 13.05.2021

Akcija ističe sutra!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Aksa informacije

Više informacija o Aksa u Kragujevac

 

Istorija Akse

 

Nakon uspešnih poslovanja po gradovima Srbije, 2010. godine se otvara i Aksa Kragujevac u ulici Kneza Mihaila 278. Svakodnevno otvorena za roditelje i njihove najmlađe, prodavnica nudi širok izbor dečije i bebi opreme. Dugogišnje iskustvo Akse dokazuje njen kvalitet i dobru uslugu, a svetski poznati brendovi sa kojima sarađuju ukazuju na njeno vodeće mesto u Srbiji u industriji dečije opreme.

Aksa Kragujevac vredno radi da svojim građanima omogući kupovinu najnovijih proizvoda sa svetskog tržišta kako bi period odrastanja svima bio što lakši i lepši. Preko Aksa akcija roditelji mogu svojim najmlađima da obezbede vrhunski kvalitet na još jeftiniji način. Redovni Aksa katalog dodatno približava sve aktuelne popuste, jer na jedno mesto okuplja najbolju ponudu.

Od oprema za bebe i decu, Aksa Kragujevac nudi razne modele kolica, garderobu, nameštaj, ishranu itd. Asortiman pokriva i proizvode za mame, kako bi imale potpunu podršku i pomoć u ovom periodu života. Za njh su na raspolaganju pidžame i grudnjaci za dojilje, posleporođajni steznik, kreme za negu grudi, pumpice, čajevi i još mnogo toga.

 

Kategorije

 

  • Oprema za bebu

  • Nega bebe

  • Ishrana

  • Garderoba

  • Nameštaj

  • Kozmetika

  • Igračke

 

 

Proizvodi

 

Aksa katalog pokriva sve kategorije iz asortimana, kako za bebe i decu, tako i za mame. Izbor u njemu ide od Aksa akcija poput ’Kupi 3 za 2’ do sniženja za čak 40%. Proizvodi koji se mogu naći na popustu su pelene, benkice, bojanke, kolevke, hodalice, lutke, patofne i mnogi drugi.

 

Aksa Kragujevac lokacije

 

Kneza Mihaila 278

034/315-066

Radnim danima: 09 - 21h

Subotom: 09 - 20h

Nedeljom: 09 - 17h

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio