Često postavljana pitanja

Ispod ćete naći listu najčešće postavljanih pitanja. Ukoliko ne možete da nađete ono što tražite, molimo vas kontaktirajte nas. Vaše mišljenje i preporuke nam znače.
Šta je Prospecto.rs?
Prospecto.rs je veb-sajt koji skuplja sve najnovije brošure i kataloge večih prodavnica u zemlji. Ovde ćete naći kataloge supermarket kao što su Metro, Idea, Dis i Maxi kao i prodavnica kućnih aparata kao što su Tri O i Tehnomedia, prodavnice preparata za negu, prodavnica nameštaja, odeće i svega ostalog čega možete da se setite. Sve brošure su postavljene da veb-sajt su svakodnevno ažurirane, tako da su informacije na sajtu uvek najnovijeg datuma.

Kako da pronađem brošuru koju tražim?

Da bi pronašli brošuru ili katalog koji Vam treba, najbrži i najlakši način jeste korišćenje opcije za pretragu koja se nalazi na vrhu samog sajta. Osim korišćenja pretraživača, možete pronaći kataloge koji vam trebaju putem menija sa kategorijama koji se nalazi na sajtu, a dizajniran je tako da bude najviše moguće kratak i precizan. Po izboru kategorije prodavnice za koju ste zainteresovani, odaberite prodavnicu koju tražite i tu ćete naći najnoviji katalog. Još jedan način jeste korišćenje mape sajta.

Da li moram da platim korišćenje Prospecto.rs?

Usluge pružene od strane Prospecto.rs su su uvek bile i ostaće besplatne!

Ja sam vlasnik prodavnice i voleo bih da moj katalog bude postavljen na Prospecto.rs. Kako to da uradim?

Za dodavanje Vaše prodavnice ili kataloga, molimo posetite tranicu “Add a store“.

Kako da kontaktiram Prospecto.rs?

Da biste nas kontaktirai, molimo posetite našu “Contacts” stranicu.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio