Uradi sam Čačak katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Uradi sam

Najbolja prodavnica
Ocena: 3.5 / od 63 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Uradi sam informacije

Ponude u ostalim gradovima

Više informacija o Uradi sam u ČačakIstorija 

 

Sve za vašu kuću ili stan! 

Najnovija u nizu prodavnica srpsko-belgijskog maloprodajnog lanca, Uradi Sam Čačak otvorena je jula 2019. godine uz svečano otvaranje i poklon iznenađenje za svakog kupca. Kupci imaju priliku da pogledaju više od 20.000 različitih proizvoda u ponudi, a svaka Uradi Sam akcija predstavlja i mogućnost da se uštedi pri kupovini.

Uradi Sam Čačak ima za cilj da stanovnici ulepšaju svoj dom, ali da to urade na svoj način. Zaposleni su uvek na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice, a prostrani prodajni objekti dodatno olakšavaju kupovinu. Uradi Sam katalog je na raspolaganju tokom čitave godine, dok se proizvodi i popusti u njemu menjaju u zavisnosti od potreba tržišta. Svaka Uradi Sam akcija ima za cilj zadovoljstvo kupaca cenom kao i spostvenim domom.

 

Kategorije

 

  • Baštenska oprema i nameštaj

  • Ručni alati

  • Metalna galanterija

  • Građevinski materijal

  • Električne mašine

  • Sezonska roba

 

Proizvodi

 

Da bi upoznali kupce sa proizvodima u ponudi, ova prodavnica nudi svoj Uradi Sam katalog koji prikazuje proizvode iz raznih kategorija od ručnih i električnih alata, preko zidnih i podnih obloga, boja i lakova, aparata za rasvetu, sanitarnih uređaja, do proizvoda za domaćinstvo, nameštaja za kuće i bašte i pribora za automobile. 

 

Uradi Sam Čačak lokacije

 

Čačak

Dr.Dragiše Mišovića 144, 32000 Čačak

032/404-990 

[email protected] 

Radni dani: 08-20h
Subota: 08-18h, Nedelja: 09-16h 
Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio