Emmezeta Čačak katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Emmezeta

Ocena: 3.4 / od 20 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Emmezeta informacije

Više informacija o Emmezeta u Čačak

 

Istorija Emmezete

 

Nakon dve godine uspešnog poslovanja u prestonici Srbije, otvorena je i Emmezeta Čačak 31. maja 2017. godine. Ubrzo je privukla pažnju građana zbog mnogih Emmezeta akcija povodom otvaranja, nagradnih igara kao i dekorativnih predmeta koje do sada nisu imali priliku da kupe u svom gradu, već samo u inostranstvu. 

Emmezeta Čačak se nalazi kod kružnog toka u Preljini, svim posetiocima je obezbeđen prostrani parking, a najveća pogodnost koja je stanovnicima obezbeđena je posebna autobuska linija koja ih vodi direktno do prodavnice. Prodavnica je otvorena svakog dana od 9h do 22h i nalazi se na površini od 3000 kvadratnih metara.

Građani Čačka imaju priliku da se pretplate na newsletter i da preko njega dobijaju redovna obaveštenja o akcijama i pogodnostima, a još jedan način da se svi popusti isprate je Emmezeta katalog. 

 

Kategorije

 

  • Bela tehnika

  • Nameštaj za kuću i baštu

  • Multimedija

  • Uređenje doma

  • Posuđe i aparati

  • Ukrasi

 

 

Proizvodi

 

Svaki kupac ima priliku da postane član kluba Emmezeta gde su popusti još veći. Uz Emmezeta katalog mogu sebi po najnižim cenama nabaviti novi televizor, mašinu za sudove, ogledalo, vitrinu, lampu, male kućne aparate, kao i baštenski nameštaj, ceo dnevni boravak i mnoge druge proizvode. Svaka Emmezeta akcija sačinjena je po ukusu i potrebi građana, a na kupcu je da izabere najbolji artikal za svoj dom.

 

Emmezeta Čačak lokacije

 

Ibarski put bb, Preljina

Pon - Ned: 09:00 - 21:00 h

Info telefon: 011 22 59 211

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio