Vitorog Beograd katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Vitorog

Ocena: 3.3 / od 12 glasova

Vitorog katalog do 27.09.2021

Akcija ističe danas!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Vitorog informacije

Ponude u ostalim gradovima

Više informacija o Vitorog u Beograd

 

Istorija

 

Kompanija Vitorog već godinama unazad posluje u Srbiji i jedna je od najvećih lanaca za proizvodnju i prodaju nameštaja u Srbiji. Saloni su prepoznatljivi po prostranosti, dobroj organizaciji i ljubaznom osoblju. Vitorog Beograd je u Višnjićevoj otvoren 9.marta 2019. godine. i pored salona u Zemunu, jedini je na prostoru glavnog grada Srbije. Otvaranje su obeležili dobra atmosfera, veseli posetioci i velike Vitorog akcije. Neki komadi nameštaja su pokupili svu popularnost zbog svog modernog izgleda, adekvatne cene i kvaliteta.

Kompanija se izdvaja ne samo po vrhunskom kvalitetu nameštaja i povoljnim cenama, već i po usluzi izrade nameštaja po meri. Uz pomoć stručnog tima, Beograđani mogu uštedeti prostor u svom domu tako što će Vitorog nameštaj biti dorađen po meri njihovog stana ili kuće. 

Redovni Vitorog katalog sadrži najbolje ponude i može trajati i do mesec dana. Od ležaja, regala, rasvete do kuhinjskih elemenata, kupci mogu po povoljnim cenama kupiti komade za svaku prostoriju svog doma. Vitorog nameštaj se izdvaja po istančanom ukusu, bogatom asortimanu kao i raznim kombinacijama boja i materijala.

 

Kategorije

 

  • Dnevna soba

  • Dečija soba

  • Kuhinja

  • Kancelarija

  • Baštenski nameštaj

  • Spavaća soba

 

Proizvodi

 

Bilo da građani odluče da urede dečiju ili svoju spavaću sobu, tu je uvek neka Vitorog akcija da pomogne. Na sniženju se mogu naći kreveti, noćni stočići, ormari, ogledala, radni stolovi i još mnogi drugi komadi. Detaljan pregled ponude omogućava Vitorog katalog, a za sve nedoumice se kupci mogu obratiti osoblju.

 

Vitorog Beograd lokacije

 

Beograd Centar, Višnjićeva 10

Pon - Sub: 09-21h

[email protected]

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio