Tempo Beograd katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Tempo

Najbolja prodavnica
Ocena: 3.5 / od 22 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Tempo informacije

Više informacija o Tempo u BeogradIstorija Tempa

 

Prvi Tempo otvoren je u Beogradu 2004. godine u objektu površine veće od 5000 m². Do danas je otvoreno 12 centara u vise gradova Srbije i oni su ujedno i najveći prodajni objekti u Srbiji koji rade non-stop.

Tempo Beograd broji trenutno ukupno 4 centra. Svaki od njih poseduje parking, koji u nekim centrima može imati i do 700 mesta. Logo ove kompanije predstavlja i njene vrednosti. Plava strelica sa smerom ka gore označava kvalitet bez kompromisa. Narandžasta strelica okrenuta ka dole simboliše posvećenost da se potrošačima uvek ponudi širok asortiman uz niske cene.

Uz razne redovne i vanredne Tempo akcije, velika je mogućnost za uštedu novca. Proizvodi na akcijama se karakteristično za ove prodavnice postavljaju na promo ostrva. Takođe, viseći putokazi, ali i Tempo katalog, služe za predstavljanje ovih popusta kupcima.

 

Kategorije

 

  • Prehrambeni proizvodi

  • Kozmetika

  • Kućna hemija

  • Mali kućni aparati

  • Auto oprema

 

 

Proizvodi

 

Prisutan je veliki broj nedeljnih, dvonedeljnih, sezonskih i kratkotrajnih Tempo akcija u kojim se mogu naci voće i povrće, kućna hemija, mali kućni aparati i kozmetika. Za više informacija o trenutnim sniženjima, potencijalni kupci mogu pogledati Tempo katalog.

 

 

Tempo Beograd lokacije

 

Obrenovački put 3 

0800 3537040

Ponedeljak – nedelja: 00-24h

 

Autoput za Zagreb 35

0800 3537040

Ponedeljak – nedelja: 00-24h

 

Viline vode bb 

0800 3537040

Ponedeljak – nedelja: 00-24h

 

Bačvanska 21

011 7857421

Ponedeljak – nedelja: 00-24h

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio