Forma Ideale Beograd katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Forma Ideale

Ocena: 4.1 / od 11 glasova

Forma Ideale katalog do 13.02.2021

Akcija ističe za 20 dan/a

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Forma Ideale informacije

Više informacija o Forma Ideale u Beograd

 

Istorija

 

Forma Ideale nastala je 1995. godine kao mala porodična firma, a danas ima više od 30 objekata širom države. Ona pomaže hiljadama ljudi kako da opreme svoj dom tako i da uštede tokom poznatih Forma Ideale akcija. Forma Ideale Beograd se danas prostire na tri lokacije – u Rakovici, na Dušanovcu i na Novom Beogradu. Vrata su im otvorena čak i nedeljom, s obzirom da se većina kupovine za kuću obavlja baš vikendom. 

Prodajni prostori imaju i po 1000 m2, pa je posetiocima vrlo komotno i jednostavno da naprave izbor. Ljubazni zaposleni su tu za sva pitanja ili nedoumice pri izboru nameštaja, a na poseban način je izrađen i Forma Ideale katalog koji pruža bolji pogled na aktuelne popuste i sniženja. Širok asortiman nudi dušeke, regale, police, kuhinjske elemente, baštenski nameštaj, ogledala kao i mnoge druge komade neophodne za opremanje doma.

 

Kategorije

 

  • Komode, fiokari i noćni ormarići

  • Garderoberi i ormari

  • Kuhinje

  • Trpezarije

  • Predsoblja

  • Kancelarijski i radni nameštaj

  • Dodaci

  • Dušeci

  • Baštenske garniture

 

 

Proizvodi

 

Tokom renoviranja doma i pre konačne kupovine, najbolje je baciti pogled na aktuelni Forma Ideale katalog. On pored Forma Ideale akcija, sadrži preporuke meseca koje su već opšte poznate širom države jer omogućavaju da se komadi nameštaja kupe i po upola cene. Najmodernija rasveta, ugaona garnitura, francuski ležaj, komode, dečiji krevet, trpezarijski sto su samo neki od najkvalitetnijih komada koji se mogu naći na popustu.

 

Forma Ideale Beograd lokacije

 

DUŠANOVAC

Auto put Beograd - Niš (ispred pijace na Dušanovcu), Krivolačka 6-7

Ponedeljak - Subota 9-21h

Nedelja 10-21h

T: 011 39 56 767

 

EXTRA CENTAR

Omladinskih brigada 100

Ponedeljak - Nedelja 9-21h

T: 011 31 21 304

 

RAKOVICA

Patrijarha Dimitrija 14, TC Capitol Park

Ponedeljak - Nedelja 10-22h

T: 011 63 06 301

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio