Emmezeta Beograd katalozi i promocije

Pogledajte ponude i uštedite sa Emmezeta

Ocena: 3.5 / od 19 glasova
No Catalogs
Trenutno ne postoji katalog tražene prodavnice, pogledajte druge kataloge iz ove kategorije!

Katalozi Vaših omiljenih prodavnica

Emmezeta informacije

Više informacija o Emmezeta u Beograd

 

Istorija Emmezete

 

Emmezeta, prodavnica za opremanje kuće, došla je u Srbiju 2015. godine, a prvu radnju je dobila prestonica. Emmezeta Beograd zauzima 10 000 m2 na Bežanijskoj kosi i otvorena je za kupce svakog dana od 9h do 21h. Zbog izuzetnog uspeha kod Beograđana, ubrzo su se otvorile još dve radnje u Srbiji, dok se planira još više.

Emmezeta Beograd se od drugih lanaca za uređenje doma izdvaja po svom raznovrsnom asortimanu, visokom kvalitetu i pogodnim cenama. Pored nameštaja i dekoracije, građani mogu kupiti frižidere, aparate za kafu, televizore koji se vrlo često nađu u sklopu redovnih Emmezeta akcija. Pogodnost kupovine u Emmezeti je u tomu što se na jednom mestu uređenje kuće može započeti, ali i završiti. Uz Emmezeta katalog cene još više padaju, ali kvalitet uvek ostaje. 

 

Kategorije

 

  • Nameštaj

  • Multimedija

  • Bašta

  • Bela tehnika

  • Uređenje doma

  • Posuđe

  • Pokloni

 

 

Proizvodi

 

Emmezeta akcija je uvek u toku, a za članove kluba postoje i dodatne pogodnosti. Više informacija o tome kako postati član kluba se mogu dobiti na kasi ili na sajtu prodavnice. Takođe postoji poseban Emmezeta katalog za članove, gde se može ostvariti i do 40% popusta. U asortimanu se mogu naći komode, usisivači, TV komode, jastuci, ukrasi, pribor za jelo i mnogi drugi artikli.

 

Emmezeta Beograd lokacije

 

Partizanske avijacije 2a, Bežanijska kosa

Pon - Ned: 09:00 - 21:00 h

Info telefon: 011 22 59 211

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio