O sajtu

Prospecto.rs je napravljena od strane korisnika za korisnike. Za svakog od nas je važno da uporedimo promocije u brošurama raznih prodavnica pre bilo kakve kupovine. Često su neke ponude ograničene ili nedostupne u svim prodavnicama – ovo je još jedan od razloga da pogledate kataloge online. Doduše, postoji još prednosti koje čine korišćenje Prospecto.rs . vrednim. Prodavnice često objave ekskluzivne promocije ili sniženja u njihovim katalozima. Ovako štedite novac, što je naš najbitniji cilj! Budite razumni pre nego što odete u kupovinu i pogledajte promocije izlistane na Prospecto.rs .

Tim Prospecto.rs . se satoji od mladih i entuzijastičnih profesionalaca koji daju sve od sebe, dan za danom, da bi ažurirali vašu omiljenu stranicu za brošure i kataloge i da je učine lakšom za korišćenje. Članovi tima su uvek spremni da vam pomognu sa savetom ili rešenjem za odredjen problem. Dostupni su skoro u toku celog dana izmedju 9 ujutru i 6 popodne od ponedeljka do petka.

 

Address:
Offerista Group Bulgaria EAD
63 Shipchenski prohod blvd.
1574 Sofia, Bulgaria

Managing Director: Ognyan Popov , Mag. Oliver Olschewski

Phone: +359 882070020
Email: [email protected]

Register / Commercial Register Court: Bulgarian Commercial register
Register / commercial register number: 204255331
Tax ID number: BG204255331

Chamber or professional association: no
Applicable regulations: Bulgarian Trade Regulations

The Offerista Group Bulgaria EAD is a company of the Offerista Group. www.offerista.com

The pictures that we use on prospecto.rs are obtained from istockphoto.com, stock.adobe.com, freepik.com and joergsteinhauer.net.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" u cilju bolje usluge za posetioce, u skladu sa pravilima upotrebe "kolačića". Korišćenjem ovog sajta Vi ste saglasni sa tim pravilima. Ako želite da saznate više o "kolačićima", pročitajte "Cookies politika". Saznajte više

Shvatio